Shop
De betere vloer voor Zwembaden
Geschikt voor blote voeten met valbescherming.

Tegels voor het zwembad in de tuin of onder het zwembad

Een zwembad in de grond in de tuin heeft een omranding van terracotta zwembadtegels van WARCO. Achter het zwembad staan struiken en een hek.

Een eigen zwembad zorgt voor recreatieplezier voor het hele gezin! Of het nu gaat om een luxe zwembad, een goedkoop pop-up zwembad of een natuurlijke zwemvijver. Tegels van WARCO zijn de ideale vloerbedekking voor het zwembad - in huis of in de tuin. 

 1. Alle voordelen in een oogopslag
 2. Natuursteen, tegels, sierbeton of houten vloeren
 3. Gemakkelijk zelf te installeren
 4. Sluit het zwembad af met een vloeibare rubberhuid
 5. Sneldrogend, antislip en gemakkelijk schoon te maken
 6. Valbeveiliging - isolatie - geluidsisolatie - het zit er allemaal in
 7. Veilige en zuinige zwembadtegels
 8. Goede redenen voor WARCO tegels bij het zwembad


Gewoon geweldig!

"De tegels zijn geweldig om te leggen en hebben echt een geweldige kwaliteit. We hebben ze bij het zwembad liggen en het kan niet beter!"

Claudia Bal, 03 september 2019, zwembad ondervloer TZ, levering dn204394kh

Zwembadtegels en zwembadtegels van WARCO - Voordelen in één oogopslag

In het gazon in een hoek van de tuin werd een rond zwembad half in de grond verzonken. Rondom het zwembad werden rubbergranulaatplaten van WARCO gelegd.

Je kunt het gebied rond een zwembad op veel verschillende manieren inrichten. Vaak worden tegels, natuurstenen platen, houten planken of WPC gebruikt. Vaak ziet de vloer er dan in het begin mooi uit, maar verweert hij snel en is hij problematisch bij dagelijks gebruik bij het zwembad.

Het is helemaal anders met zwembadtegels van WARCO. Ze zijn gemaakt van een speciaal materiaal, namelijk pu-gebonden rubbergranulaat, en daardoor

 • prettig en veilig in gebruik,
 • vorstbestendig en duurzaam voor vele jaren,
 • edele en aantrekkelijke verschijning.

Van nature kunnen WARCO tegels niet breken, splinteren of barsten. De profielelastische zwembadtegels en zwembadtegels van WARCO hebben een oppervlak met open poriën en een aangename grip. Ze zijn zeer waterdoorlatend en drogen daarom snel. Ze zijn slipvast, zowel droog als nat.

De populairste rubberen zwembadtegels van WARCO

Zwembadtegels zijn antislip en geschikt voor blote voeten

Er is een zwembad gebouwd op een klein stuk grond direct naast het huis en het terras. De rode zwembadtegels dienen als vloer voor het terras en als omranding van het zwembad.

Zwembadtegels en zwembadondervloeren van WARCO zijn zeer waterdoorlatend. Regenwater en uit het zwembad gespoten water sijpelt snel door de tegels heen - er ontstaan geen plassen. Onder de tegels sijpelt het water op natuurlijke wijze in de ondergrond of het loopt weg op een niet-doorlatende onderlaag die de helling volgt via de afwateringskanalen in de onderkant van de tegels.

Fijn vuil op de WARCO tegels wordt gewoon met het sproeiwater door de panelen gespoeld. Grof vuil kan snel worden verwijderd met een hogedrukreiniger of waterslang. De zwembadplaten hebben verder geen onderhoud nodig. Ze zijn dus onderhoudsarm en onderhoudsvrij.

De WARCO-tegels hebben een licht opgeruwd oppervlak - ze voelen aangenaam aan. Nat en droog is de vloer van WARCO-tegels goed bestand tegen uitglijden. U loopt, rent, zit, ligt en speelt op de profiel-elastische WARCO-vloer als op natuurlijke bosgrond. Bovendien isoleren de zwembadtegels van rubbergranulaat merkbaar tegen koude vloeren; u krijgt geen koude voeten.

Zwembadtegels zijn antislip en geschikt voor blote voetenValbescherming - Isolatie - Geluidsisolatie

Een halfopen Glasiglo met whirlpool staat op een houten terras voor een vrijstaand huis. De vloer van de Glasiglo bestaat uit waterdoorlatende vloertegels van WARCO.

WARCO zwembadtegels dempen de treden zachtjes tijdens het lopen. Dit is niet alleen aangenaam, maar ook goed voor de gewrichten. En omdat deze zwembadvloer ook slipvast is, wordt het risico op uitglijden en vallen geminimaliseerd. Mocht er toch een valpartij plaatsvinden, dan bieden de WARCO zwembadtegels een goede valbescherming. Kinderen kunnen dus veilig spelen en ravotten in het zwembad!

WARCO zwembadvloeren isoleren tegen de kou. De vloer voelt aangenaam getemperd aan als je op blote voeten loopt, zit of ligt. Zelfs in direct zonlicht worden WARCO tegels niet zo warm als veel andere vloerbedekkingen omdat ze relatief weinig warmte absorberen.

Deze zwembadvloer dempt trillingen, voetstappen en contactgeluid. Dit is een bijzonder nuttige extra functie voor een buitenzwembad in een woonwijk. Want er is gewoon minder lawaai, of het nu van spatten komt, van waterballen die uit het zwembad vliegen of van contactgeluid.


Natuurlijk zijn alle WARCO zwembadplaten onschadelijk voor de gezondheid.

Super Product

"De verwerking en levering verliepen vlekkeloos. De tegels zijn zeer eenvoudig en snel te leggen en zien er geweldig uit, zijn aangenaam zacht en een ideale ondergrond voor een zwembadterras."

Martin Fellinger, 8 augustus 2017 (levering dc930376ka)

Zwembad tegels van rubber granulaat voor het gebied rond de whirlpool, het saunabad of het dompelbad

WARCO zwembadtegels voor zwembaden - eenvoudig zelf te installeren

Gestreepte Warco-tegels in grijs en zwart omringen een zwembad. De installatie is nog niet voltooid.

Rubberen zwembadtegels van WARCO worden als zwevende tegels gelegd, d.w.z. ze worden gewoon op de bestaande onderlaag gelegd - en niet vastgelijmd of vastgeschroefd. Daarom is er geen spanning tussen de onderlaag en de vloerbedekking. Daarom kan een WARCO zwembadvloer niet afschilferen, bevriezen, afbreken of splinteren. WARCO tegels kunnen ook altijd weer worden opgenomen zonder de onderlaag of de tegel zelf te beschadigen.

Zelfs bij de renovatie van een beschadigd terras bij het zwembad in de tuin of het zwembad in huis kan een WARCO zwembadtegel meestal rechtstreeks op de bestaande, oude vloerbedekking worden gelegd. Vaak zijn er geen voorbereidende werkzaamheden nodig. Soms is het echter zinvol om het bestaande, beschadigde gebied af te dichten voordat de WARCO zwembadtegels worden gelegd om verder binnendringen van water te voorkomen. Voor een veilige afdichting gebruikt u gewoon WARCO ALLESDICHT.

In de installatie-instructies kun je lezen hoe eenvoudig het is om WARCO panelen zelf goed te installeren. En als je het werk niet zelf wilt doen, huur je gewoon een vakman in de buurt in.

Super zwembadtegels

"Jammer dat ik deze rubberen zwembadtegels nu pas heb ontdekt. Eerder gebruikte ik vlonderplanken (niet bepaald goedkoop) op mijn terras. Ik had houten tegels rond ons zwembad. Helaas is hout geen goed alternatief voor een lange tijd, het gaat op den duur rotten. Ik zal nooit meer iets van hout investeren in vloeren. Voor mij is er alleen een WARCO-vloer. Ik raad deze vloeren 100% aan."

Roswitha Paust, 8 oktober 2019, Terrasplaat NF, levering dn201942ka

Ik zou opnieuw kopen

"Ik heb de panelen rond het zwembad, super gevoel op blote voeten. Makkelijk te zagen met de decoupeerzaag en het aanbevolen zaagblad. De panelen zijn nauwkeurig en gemakkelijk te leggen. 1 punt aftrek voor de lange levertijd."

Harald Scheibmayr, 17 juni 2019 (levering dn174059kh)

Rubberen antislip zwembad tegels voor de QUICK-UP POOL

Zes overtuigende argumenten voor zwembadtegels van WARCO

 • Waterdoorlatend - snelle droging van het oppervlak.
 • Vorstbestendig - rot niet en schilfert niet af.
 • Antislip - droog en nat.
 • Isolatie - warmte, kou, geluid, valbeveiliging.
 • Gemakkelijk schoon te maken - met zelfreinigend effect.
 • Eenvoudig te installeren - voor nieuwbouw en renovatie.

Natuursteen, tegels, sierbeton of houten vloerdelen - voor vroege renovatie

Een oud betonnen bassin in de grond met een betonnen rand wacht op renovatie

Natuursteenplaten, terrastegels en keramische tegels, maar ook planken van hout of WPC en betonplaten zijn onaangenaam hard als je er met blote voeten op loopt, zit, ligt of zelfs speelt. Uitgelopen water blijft lang staan en het oppervlak wordt glad. Mieren nestelen zich graag onder betonplaten en in het geval van een plankenvloer verzamelt het afval zich tussen de dragende balken.

Al deze vloeren hebben ook een duurzaamheidsprobleem: keramische tegels, plavuizen en natuursteenplaten barsten, breken of splijten. Houten vloerdelen splinteren, barsten of rotten. WPC vervormt en zwelt op. Platen van beton of sierbeton verweren. Uiteindelijk kost de installatie van deze vloeren ook altijd veel moeite, omdat de bekledingen stevig moeten worden bevestigd op een speciaal gemaakte onderlaag.

Met WARCO tegels is de installatie eenvoudig en vereist geen speciale expertise. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw: WARCO zwembadtegels worden in de regel gewoon op de bestaande ondergrond gelegd.

Rubberen zwembad tegels voor zwembaden met bijna onzichtbare voeg

Zwembadtegels voor kleine zwembaden, whirlpools of saunabaden

Zwembadtegels voor zwembaden, zwemvijvers, buitenzwembaden

Zwembad ondervloer en geluidsisolatie

Zwembadomranding alleen voor binnenzwembad of zwemhal

Accessoires voor montage

Kunststof honingraatrooster Kunststof honingraatrooster

Kunststof honingraatrooster WG

matgroen mat zwart

vanaf 3,60 € / Stuk vanaf 15,93 € / m²

Product tonen

Waterdicht maken van het zwembad

Een emmer met 25 kg WARCO AllesDicht in blauw.

Een lekkend zwembad, of het nu gemetseld, in beton gegoten of van kunststof is, kan weer permanent waterdicht worden gemaakt door het te coaten met WARCO ALLESDICHT.

ALLESDICHT wordt in 3 lagen aangebracht om scheuren te overbruggen en blijft na droging tot 200% rekbaar als een blijvend elastische rubberhuid. ALLESDICHT is ook verkrijgbaar in blauw.

Onderconstructie voor buitentegels

Een element van het WARCO kunststof honingraatgaas.In buitengebieden, op gegroeide of gestorte grond, kunnen de WARCO-panelen het beste op een onderlaag van kunststof honingraatgaas worden gelegd.

Hiervoor is slechts gering grondwerk nodig. Het volstaat om 10 tot 15 centimeter van de grond in de tuin te verwijderen en met steenslag en kunststof honingraatroosters een ideale, goed waterdoorlatende basislaag met een draagvermogen van 120 t/m2 te creëren.

Atlantic - een van de vele kleurontwerpen

Installatievoorbeeld voor zwembadtegel HZ in de kleur Atlantische.Tegels voor installatie op en rond het zwembad worden door WARCO geproduceerd in vele spannende kleurontwerpen.

Sommige zijn geschikt voor gebieden met chloorwater, d.w.z. direct bij het zwembad, andere zijn meer geschikt voor gebieden zonder of met een lage chloorverontreiniging.

Er zijn ook goedkope pool pads in één kleur verkrijgbaar als onderlaag voor een bovengronds zwembad.